<

Leiderschap & Ritme

Workshop Teambuilding

Op een inspirerende manier werken aan het samenstellen van een team, de neuzen dezelfde kant op laten wijzen, harmonie bereiken. Met de workshop 'Leiderschap & Ritme' maken we in één middag of avond duidelijk dat iedereen in een organisatie onderdeel dient te zijn van het grote geheel. Dat alleen dán bijzondere samenklanken kunnen ontstaan en de deelnemers meegaan op de energie van de groep.

Workshop Leiderschap & Ritme

De internationaal bekende percussionist Martin Verdonk begeleidt u in het proces. Martin heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld als een begenadigd “teambuilder” en “inspirator”. Met zijn levenservaring en “no nonsense approach” weet hij mensen te inspireren bij het formuleren van hun persoonlijke doelstellingen en het realiseren van die doelen. Martin gebruikt percussie als metafoor voor leiderschap, samenwerking en communicatie. Daarnaast vormen focus en het proces van besluit- en verantwoordelijkheid nemen voor je acties de weg naar het realiseren van je dromen en passies: wat wil je doen, wat ben je bereid ervoor op te geven en hoeveel ben je bereid te investeren?

Martin heeft het vermogen om deelnemers mee te nemen in een inspirerend verhaal waarin hij laat zien en horen wat er voor nodig is om tot een uiteindelijk doel te komen. De verhalen van Martin’s weg naar succes worden ondersteund door het gezamenlijk bespelen van diverse percussie instrumenten. Het doel daarbij is om de deelnemers te inspireren en richting te geven in de weg naar succes. Daarnaast leidt het samenspel ertoe dat de deelnemers meer oog hebben voor de verschillende belangen die uiteindelijk hand in hand dienen te gaan.

Meer weten? Bel ons, dan vertellen we u wat de workshop Leiderschap & Ritme voor uw organisatie kan doen.