<

Vis, schaal- en schelpdieren

masterclassMasterclass waarin u bijvoorbeeld leert hoe u kwaliteit van vis kunt beoordelen, wat de mogelijkheden zijn met diverse technieken, hoe u moet fileren en voor hoe u de lekkerste sauzen zelf kunt bereiden. Een echte kookspecial op hoger niveau met absolute topproducten en dito wijnen.
Tongstrelende gerechten voor de echte fijnproever en ambitieuze hobbykok met gebruikmaking van dagverse seizoensproducten. Dit luxe culinaire 3-gangenmenu is zeer de moeite waard voor liefhebbers!

Prijs: € 76,50 pp. exclusief consumpties.
Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak.
Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
Minimum aantal deelnemers: 12 personen.

Viande bovine

De 'Viande Bovine Masterclass' behandelt het herkennen, uitsnijden, bereiden en vanzelfsprekend culinair genieten van het bijzondere Franse 'Limousin' rundvlees.

De workshop begint met een demonstratie waarin onze culinaire specialist u laat zien waar de biefstuk, rosbief, baklapjes, stoofvlees, poulet, tartaar, gehakt enz. vandaan komen en hoe het uitgesneden en verder bewerkt wordt tot eerste klas vleesproducten. Met deze vleesproducten wordt aansluitend door de deelnemers een smakelijk voorgerecht en hoofdgerecht bereid en deze twee gangen zullen gevolgd worden door een heerlijk dessert. Ook tijdens het diner heeft u de gelegenheid om onze culinaire vakspecialist alles te vragen over dit prachtige Franse Limousin rundvlees.

Prijs: € 76,50 pp. exclusief consumpties.
Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak.
Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
Minimum aantal deelnemers: 12 personen.

 

Viande porcine

Deze nieuwe Masterclass-workshop 'Viande Porcine'-Livar behandelt het uitsnijden, benoemen en enkele bereidingen van het vlees van het oude Limburgs kloostervarken.

Deze nieuwe Masterclass-workshop 'Viande Porcine'-Livar behandelt het uitsnijden, benoemen en enkele bereidingen van het vlees van het oude Limburgs kloostervarken, het varkensvlees dat weer smaak heeft, mede omdat het vrij mag rondscharrelen rond abdij Lilbosch in Echt. We tonen u de grote variëteit aan bestemmingen van de diverse vleesonderdelen en zullen gezamenlijk aan de slag gaan met de bereiding van overheerlijke Italiaanse venkelworstjes. Aansluitend wordt er door de deelnemers met de zelfgemaakte verse worst en uitgesneden vleesdelen een voor- en hoofdgerecht bereid, waarna deze twee gangen gevolgd worden door een heerlijk nagerecht.

Ook tijdens het diner heeft u de gelegenheid om onze culinaire vakspecialist alles te vragen over 'Viande Porcine'.

Prijs: € 76,50 pp. exclusief consumpties.
Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak.
Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
Minimum aantal deelnemers: 12 personen.