<

Koken in Normandië

Le Vivier: Buitenverblijf in N-Frankrijk

Leven als een god in Frankrijk kan nu ook met een culinaire draai: met een culinair (kook) weekend geniet u dubbelop! in het glooiende achterland van Boulogne sur Mer, de grootste vishaven van Europa, staat een majestueus familiehuis. Dit prachtige gebied met terrassen en bossen, uitgezette fietsroutes, en natuurlijk de zee nodigt uit om te ontdekken. Daarbij heeft u de keuze uit krijtrotsen met zicht op Engeland of brede zandstranden voor activiteiten als surfen, strandzeilen en ander strandplezier. En wilt u liever rust? Dat is ruimschoots te vinden op het eigen terrein van ruim 4000 m2.

Dit prachtige familiehuis bezit een grote  keuken en is bijzonder ruim toegerust met alle mogelijke kookfaciliteiten én een open haard. In die gezellige setting gaat koken en gezellig eten eenvoudig over naar heerlijk natafelen.

In deze mooie ambiance ontvangen wij u graag voor een Culinair (kook) weekend, van vrijdag tot en met zondagmiddag, de dag dat u na de uitgebreide lunch Le Vivier weer verlaat. Een ideaal intermezzo voor vriendengroepen, kookclubs en familiemeetings.

Op zaterdag doen we samen de inkoop van de ingredienten voor het diner op zaterdag. Hiervoor gaan we naar de gezellige havenstad Boulogne sur Mer, op ca. 30 autominuten afstand van Le Vivier. Na terugkomst start de kookworkshop en worden de gerechten voorbereid en aansluitend gezamenlijk gegeten.

Prijzen

€ 375,00 p.p. inclusief champagne en amuses bij ontvangst, diner op vrijdag, kookworkshop/diner op zaterdag, 2 x ontbijt en lunch op zondag. De prijs is inclusief de huur van linnen bed-textiel en badhanddoeken(2 st.).

Le Vivier is goed te bereiken met autovervoer. De route loopt over Gent, Oostende en Duinkerken, waarna u verschillende keuzes heeft. Afhankelijk van de gekozen route kunt u bijna tot aan Le Vivier gebruik maken van tolvrije snelwegen. Een andere route loopt via Gent, Lille, Hazebroucke en St.Omer, aanbevolen op zonnige dagen, als de weg naar de Belgische kust drukker is dan normaal. De afstand vanaf Breda bedraagt 280 km.

Meer informatie met uitgebreide uiteenzetting van de planning gedurende dit culinaire weekend kunt u opvragen via info@gasthuisdusoleil.nl.