<

Buitenleven in de Achterhoek

Het hele jaar door kunt u in de Achterhoek volop genieten van vele culinaire specialiteiten. In de herfst en winter staan de wildgerechten centraal. Maar ook in het voorjaar is de streek de moeite waard. Alles geteeld en verzorgd met liefde voor het land. Je ziet het wanneer je tijdens een fietstochtje om je heen kijkt. Overal 'sappige' weilanden; mooi fris en groen, met her en der een vrijstaande boom die voor een schaduwrijk plekje zorgt. Geen druk verkeer om je heen, geen uitlaatgassen, alles puur natuur.

Buitenleven in de achterhoek

Buitenleven in de achterhoekIn onze nieuwe en unieke kookworkshop 'Buitenleven in de Achterhoek' willen wij u graag laten kennismaken met de culinaire rijkdom aan ambachtelijke en vaak biologische producten uit deze streek. Wie met deze producten aan de slag gaat, geniet optimaal van al het lekkers dat deze lokale keuken te bieden heeft. We zullen recepten koken die vaak van generatie op generatie zijn doorgegeven en telkens verfijnd tot de specialiteiten die vandaag de dag zo enorm worden gewaardeerd.

Het is genieten in de Achterhoek. Om in goed Achterhooks af te sluut'n: 'Ie'j bunt van harte welkom!'

Kookworkshop Buitenleven in de Achterhoek

  • Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties.
    Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak. 
  • Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.