<

Hapas

lekkere hapjes gepresenteerd op puur hout

 

In de horeca zijn ze al een tijdje een trend: grote houten planken (tot wel meer dan een meter lang), royaal gevuld met diverse hapjes. Van robuuste vintage kaasplanken van eikenhout tot indrukwekkende olijfhouten planken met hun grillige, donkere houttekening.

Hout heeft een warme, pure uitstraling die helemaal past bij het ontvangen van gasten, borrelen en gezelligheid. Eten van de plank is een beetje zoals de Spaanse tapas-traditie; een informele en sociale manier van tafelen, die gaat over samen delen en genieten.

Tapas kunnen uit alle windstreken komen. Denk bijvoorbeeld aan een tapas 'Mezze' plank, kleine hapjes uit het hele mediterrane zeegebied (Egypte, Griekenland, Turkije, Tunesië en Marokko) of een Japanse tapas plank met o.a. tempura garnalen en kip yakitori. Lekker!!!

Samen bereiden we 7 heerlijke tapashapjes uit verschillende wereldlanden. De gerechtjes worden allemaal tegelijk (warm en koud) in buffetvorm gepresenteerd in prachtige aardewerken schalen en/of op mooie planken. Daarna genieten we er natuurlijk samen van, met een heerlijk glas wij erbij.

De workshop geeft voor ieder wat wils. De gerechtjes zijn stuk voor stuk superlekker. En de recepten zijn thuis goed na te maken.

Met de kennis die u tijdens deze workshop opdoet, maakt u straks thuis uw eigen hapas plank. Maak een groots gebaar naar uw gasten, familie en of vrienden en serveer de hapas met een goed glas wijn, een biertje of een cocktail. Uw avond kan niet meer stuk!

De actieve workshop Hapas is een leuke en inspirerende workshop voor groepen van 15-45 personen.

 

De tapasworkshop is een korte workshop van 3 uur

 

Prijs: € 37,50 pp. exclusief consumpties.

Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak. 

Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)

Minimum aantal deelnemers: 12 personen.