<

Cursus Mediterrane keuken
De kookkunst van de zon

Het vakantiegevoel, de sfeer en de vele onvergetelijke herinneringen die de werkelijk schitterende zonovergoten streken Provençe en Côte d'Azur in onze gedachten oproepen vormen de basis voor de naam van onze kookstudio 'La Cuisine du Soleil' ofwel 'de Kookkunst van de Zon'.

mediterrane-cursus

Stel u voor: In het vroege ochtendgloren brengen we een bezoek aan een van de vele plaatselijke markten waar een grootse rijkdom aan kleurrijke groenten te vinden is, vers van het land. Die pittige radijsjes, die honingzoete zongerijpte abrikoosjes en meloenen uit Cavaillon. Met mijn ogen dicht ben ik zo weer daar, op het Franse platteland. Maar helaas moeten de ogen weer open...

mediterrane-cursus

Toch wil ik dat gevoel graag meegeven aan de cursus Mediterrane keuken, die bestaat uit 3 kooksessies, op een vaste avond van de week. De lessen vinden om de week plaats.

In deze boeiende kookcusus gebruiken we verse (seizoens)producten. Met vanzelfsprekend iedere les een selectie originele en smakelijke gerechten die door de cursisten worden bereid en daarna gezamenlijk worden genuttigd. Wat dacht u van de traditionele vissoep uit Marseille de 'Bouillabaise', de echte originele 'salade Niçoise', zelf de lekkerste tapanade maken, heerlijke stoofgerechten en nog heel veel meer. Onder het genot van een heerlijk glas rosé brengen wij u gegarandeerd terug naar dat terrasje aan zee....

In de cursus geve we ook aan wat standaard in uw keuken aanwezig hoort te zijn om altijd een Mediterraans gerecht op tafel te kunnen toveren.

Cursus Mediterrane keuken

  • 3 lessen
  • Aanvang van de cursus 18.30 uur, eindtijd ca. 22.30 uur.
  • Prijs: € 192,50 p.p. inclusief cursusmateriaal en consumpties.
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.
  • Voor meer informatie of contact klik hier.