<

'Gastronomisch Italie'
de basis 

ItaliaansBoeiende kookcusus met gebruikmaking van prachtige (seizoens) producten. Met iedere les een selectie originele en smakelijke gerechten die door de cursisten zelf worden bereid en daarna gezamenlijk worden genuttigd. Wij leren u ook wat u standaard in uw keuken op voorraad moet hebben om altijd een Italiaans gerecht op tafel te kunnen toveren.

3 Kooksessies op een vaste avond van de week
(de lessen zijn om de week)

Les 1:
Antipasti, heerlijk kleine hapjes vooraf zoals kalfsvlees met tonijn-kappertjessaus, kleine crepes met rode pesto en focacciabrood met rozemarijn....

Les 2:
Pasta en verschillende (basis)sauzen, brood, risotto en heerlijke bijzondere groentebereidingen.

Les 3:
Vlees, vis en nog eens vis.....

Italië is eten en de Toscaanse keuken is vol avontuur, afwisseling en raffinement.

Cursus Gastronomisch Italie

  • 3 lessen
  • Aanvang van de cursus 18.30 uur, eindtijd ca. 22.30 uur.
  • Prijs: € 192,50 p.p. inclusief cursusmateriaal en consumpties.
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.
  • Voor meer informatie of contact klik hier.