<

Viande porcine

Deze nieuwe Masterclass-workshop 'Viande Porcine'-Livar behandelt het uitsnijden, benoemen en enkele bereidingen van het vlees van het oude Limburgs kloostervarken.

Masterclass Viande Porcine 

'Viande Porcine'-Livar is vlees van het oude Limburgs kloostervarken, het varkensvlees dat weer smaak heeft omdat het dier vrij mag rondscharrelen rond abdij Lilbosch in Echt. We tonen u de grote variëteit aan bestemmingen van de diverse vleesonderdelen en zullen gezamenlijk aan de slag gaan met de bereiding van overheerlijke Italiaanse venkelworstjes. Aansluitend wordt er door de deelnemers met de zelfgemaakte verse worst en uitgesneden vleesdelen een voor- en hoofdgerecht bereid, waarna deze twee gangen gevolgd worden door een heerlijk nagerecht.

Ook tijdens het diner heeft u de gelegenheid om onze culinaire vakspecialist alles te vragen over 'Viande Porcine'.

Masterclass Viande Porcine

  • Prijs: € 76,50 pp. exclusief consumpties
    Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak
  • Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen