<

Masterclass
Viande Bovine

De 'Viande Bovine Masterclass' behandelt het herkennen, uitsnijden, bereiden en vanzelfsprekend culinair genieten van het bijzondere Franse 'Limousin' rundvlees.

Masterclass Viande Bovine 

De workshop begint met een demonstratie waarin onze culinaire specialist u laat zien waar de biefstuk, rosbief, baklapjes, stoofvlees, poulet, tartaar, gehakt enz. vandaan komen en hoe het uitgesneden en verder bewerkt wordt tot eerste klas vleesproducten. Met deze vleesproducten wordt aansluitend door de deelnemers een smakelijk voorgerecht en hoofdgerecht bereid en deze twee gangen zullen gevolgd worden door een heerlijk dessert. Ook tijdens het diner heeft u de gelegenheid om onze culinaire vakspecialist alles te vragen over dit prachtige Franse Limousin rundvlees.

Masterclass Viande Bovine

  • Prijs: € 76,50 pp. exclusief consumpties.
    Inclusief hapje vooraf, afwas en eindschoonmaak. 
  • Drankenarrangement € 13,50 p.p. (fris, bier, huiswijnen wit, rood, rosé, koffie/thee na afloop)
  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen.