<

Masterclass van TV kok Lonny Gerungan
‘De originele Balinese keuken’

Lonny Gerungan wordt ondertussen een vaste gast van Gasthuid du Soleil. En velen hebben hem hier leren kennen tijdens de vorige MasterClass. Dat was een geweldig succes. Nu heeft niet iedereen daarvan kunnen genieten, want de masterclass was vrijwel direct volgeboekt. Reden voor ons om het nog een keer te doen! Schrijf je dus nu in!

Balinese kruiden

Voor wie hem nog niet kent: Lonny Gerungan, bekend van TV, is kok en ambassadeur van de authentieke Indonesiche en Thaise keuken, zowel in Nederland als daarbuiten. Lonny heeft zijn leven gewijd aan het doorgeven van de liefde en passie voor de veelzijdige Aziatische keuken.

In deze nieuwe masterclass wordt door Lonny voor het eerst de authentieke keuken van het Indonesische godeneiland Bali uitgebreid belicht. Bali kent haar eigen culinaire historie. De bewoners van dit eiland, dat het laatste paradijs op aarde wordt genoemd, leidden eeuwenlang een tamelijk geisoleerd bestaand, waardoor zij een eigen eetcultuur ontwikkelden.

Lonny zal aandacht besteden aan de plaats van ieder gerecht binnen het vier-gangenmenu en geeft informatie oven de kruiden, specerijen en andere ingrediënten die kenmerkend zijn voor de Balinese keuken. Alle recepten zijn toegankelijk en belichten telkens weer een ander aspect van het eiland. 

Alle gerechten worden op authentieke wijze bereid met dagverse producten.

Masterclass Lonny Gerungan

  • Datum: Nader te bepalen
  • Prijs: € 92,00 p.p. exclusief dranken
  • Aperitief bij ontvangst
  • koffie/thee na afloop
  • Er is plaats voor 12 deelnemers
Videoclip

Van de vorige masterclass is een videoclip gemaakt. U kunt hem hier bekijken. Wij weten zeker dat u na het zien enthousiast bent geworden!